Modernia ja perinteistä toimivana kokonaisuutena

Vanhan keramiikkatehtaan saneeraus toteutettiin vuosina 1999-2001. Uudelleenrakentaminen on toteutettu ns. loft-rakennusajattelua noudattaen, jolloin teollisuusmiljöö on jäänyt hyvin näkyviin. Uusi tekniikka toimii vastapainona vanhoille rakenteille.

Old Millin yli 12 000 m2 tilat koostuvat vuokratuista toimitiloista, isosta aulatilasta, neuvotteluhuoneista, ravintolasta sekä sosiaalitiloista. Kaikki toimistotilat on varustettu nykyaikaisella ilmanvaihto- ja jäähdytystekniikalla.


Paloturvallisuus

Kiinteistö on varustettu sprinklerijärjestelmällä, joka kytkeytyy päälle automaattisesti kun lämpötila nousee määrättyyn pisteeseen. Tämän lisäksi jokaisessa kerroksessa on alkusammutuskalusto. Hätäpoistumistiet on merkitty valokylteillä ja jokaisen yrityksen käytössä on oma poistumistiekartta.

Hätätilanteen sattuessa kaikki turvalukot kytkeytyvät pois päältä, muuten kulunvalvonta toimii normaalisti. Ovet saa auki myös salpaajasta tai rikkomalla turvalukon suojakuvun. Tilavastaavat huolehtivat siitä, että mahdollisen hätätilan sattuessa kaikki poistuvat rakennuksesta. Kiinteistöä koskeva perusteellinen palo- ja turvallisuusohjeisto on koottu vuokralaisille kansioksi.


Jätehuolto ja kierrätys

Old Millin jätehuollosta vastaa Remeo. Kiinteistössä lajitellaan erikseen polttokelpoinen jäte, kaatopaikkajäte, metalli, paperijäte, pahvit, lasi ja biojäte. Yritykset voivat omissa tiloissaan lajitella sekajätteen ja paperijätteen, jolloin ne viedään siivouksen yhteydessä oikeisiin jäteastioihin. Aulassa on erillinen astia tietosuojapapereille. Suurempien ongelmajätteiden hävityksestä tulee jokaisen yrityksen huolehtia itse.

Katso tästä Old Mill lajitteluohjeet / Sita (ppt) (701 KB)


Kiinteistöhuolto ja isännöinti

Huoltotoimet hoitaa Caverion Suomi Oy yhteistyössä Arkean kanssa. Kiinteistöhuollon piiriin kuuluvat piha-alueiden hoito sekä kaikki tekniseen kiinteistöhuoltoon liittyvät asiat. Old Millin omistaja Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma hoitaa vuokranmaksuun ja laskutukseen liittyvät asiat.


Kulunvalvonta ja vartiointi

Kiinteistö on varustettu kulunvalvontajärjestelmällä, jolla voidaan seurata ovien tilaa ja nähdään reaaliajassa järjestelmään liitettyjen ovien lukitus- ja valvontatilat muutoksineen.
THV Tele- ja Hälytysvalvonta Oy hoitaa kiinteistön vartioinnin toimistoaikojen ulkopuolella.

Ota yhteyttä!